Loader

Andere vachten Kattenmanden en kattenmand

Bent u op zoek naar de perfecte plek om te ontspannen voor uw kattenvriend? Een kattenmand of kattenmand van schapenvacht is een uitstekende keuze die comfort, gezondheid en stijl biedt.
Schapenvacht is van nature antibacterieel en schimmelwerend, wat helpt het bed schoon en vrij van schadelijke ziekteverwekkers te houden, en is zacht, delicaat en aangenaam om aan te raken, wat de kat maximaal comfort biedt tijdens de slaap en ontspanning.
De hoge randen van sommige Adam Leather schapenvachtbedden geven de kat een gevoel van veiligheid en gezelligheid, en het zachte schapenvachtoppervlak is zacht voor de poten en gewrichten van de kat.
Een bed van schapenvacht is niet alleen een slaapplek voor je kat, maar ook een stijlvol decorelement. Kattenmanden en -manden van schapenvacht zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat ze bij elk interieur passen.
Schapenvacht is een uitstekend materiaal voor een kattenmand. Het is comfortabel, gezond en stijlvol. Als u voor een bed van schapenvacht kiest, weet u zeker dat u uw kat een plek biedt waar hij heerlijk kan ontspannen.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden