Loader

Andere vachten Schapenvacht voor kostuum - Kurent/Korant-personage

Kurentovanje is een Slavisch volksgebruik in de lente, een carnaval met een rijke traditie en geschiedenis.
Een van de belangrijkste elementen van dit ritueel is een kostuum gemaakt van langharige schapenvacht.
Langharige schapenvachten geven niet alleen een opvallende look aan de styling, maar beschermen ook perfect tegen de kou.
Langharige schapenvacht is een onmisbaar onderdeel van Kurenta's outfit. Dankzij haar straalt Kurent, het centrale karakter van het carnaval, natuurlijkheid en authenticiteit uit, en geeft het geheel deze rituele magie en symboliek, wat dit festival nog mysterieuzer en unieker maakt.
Kortom, langharige schapenvacht speelt een belangrijke rol tijdens het Kurentovanje-carnaval. Haar aanwezigheid in de kostuums van Kurenta krijgt een uniek karakter en trekt de aandacht van zowel inwoners als toeristen van over de hele wereld.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden