Loader

Schapenvachten Spelsau

De Spelsau is een uniek en schattig schapenras uit Noorwegen. Wat dit ras onderscheidt is zijn lange en glanzende vacht, die een indrukwekkende lengte van 15 tot 20 cm kan bereiken.
Of het nu zuiver wit, diepzwart, rijk bruin, koel grijs of zelfs een betoverende mix van kleuren is, deze schapenvachten bieden werkelijk een breed scala aan kleuren. De lange en soepele Spelsauwol kan in diverse industrieën goed worden toegepast. Het wordt zeer gewaardeerd om zijn warmte en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor het maken van gezellige winterkleding, dekens en andere textielproducten. Bovendien maken de unieke eigenschappen van hun wol het tot een uitstekend materiaal voor spin- en viltprojecten.
Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden