Loader

Andere vachten Langharige schapenvacht voor Krampus-kostuum

Jaarlijks is er van 5 tot 6 december 's avonds, volgens de kersttraditie in Oostenrijk, een traditionele processie naar Suetschach, waarin Krampus en Sint de hoofdpersonen zijn. Kerstman. Krampus is de metgezel van de Kerstman, met het verschil dat de Kerstman cadeautjes geeft aan goede kinderen en Krampus de stoute kinderen straft.
Het Krampus-kostuum is gemaakt van schapenvacht of geitenbont. Schapenvacht is een essentieel element bij het creëren van dit authentieke en opvallende kostuum. De schapenvacht voegt realisme en intriges toe aan het kostuum, waardoor het er dreigender en indrukwekkender uitziet, en de natuurlijke variaties in kleur en textuur van de vacht voegen diepte en een andere dimensie toe aan het algehele uiterlijk van het personage.
Dit hele beeld van Kramus is bedoeld om de menigte bang te maken.
Dit is ook één van de bijzondere attracties van dit evenement.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden