Loader

Schapenvachten Meliert - Cognac

Meliert - Cognac-schapenvachten verrukken met hun prachtige kleur.
De rijke, diepe kleur cognac voegt elegantie en warmte toe aan elke ruimte. Maar wat schapenvachten echt onderscheidt, is hun uniekheid.
Elke schapenvacht is uniek en geen twee zijn hetzelfde. De natuurlijke verscheidenheid aan kleuren en texturen geeft schapenvacht zijn charme. Individuele markeringen en patronen creëren een gevoel van karakter en individualiteit. Deze schapenvachten voegen niet alleen een vleugje luxe en stijl toe aan de kamer, maar zorgen ook voor comfort en gezelligheid. De zachte en zachte textuur moedigt je aan om je voeten in de warmte te laten zinken en te genieten van de rustgevende omhelzing. Ze bieden natuurlijke isolatie, houden je warm in de koudere seizoenen en koel in de zomer. Hun natuurlijke vezels zijn ook hypoallergeen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden