Loader

Schapenvachten Meliert Toffee - De Coburger Fuchs

Natuurlijke Meliert - Toffee schapenvachten zijn afkomstig van ecologische Duitse boerderijen. Onze Meliert - Toffee schapenvachten kenmerken zich door een prachtige, unieke kleur en zijn door hun karakteristieke eigenschappen bijzonder waardevol en gewild.

Een unieke variant is de Coburger Fuchsschaf, ook wel het Coburgvossenschaap genoemd.

De schapen worden voornamelijk gefokt in de regio Coburg in Duitsland, waar hun naam vandaan komt. Ze worden gekenmerkt door een roodbruine of gouden kleur die het meest uitgesproken is onmiddellijk na de geboorte. De huid van dit schaap is extreem zacht en delicaat, waardoor het ideaal is voor de productie van hoogwaardige lederwaren.
Coburger Fuchsschaf schapenleer heeft bovendien een dichte en zachte fleece met intense kleuren. De verscheidenheid aan natuurlijke tinten, zoals bruin, beige en crème, maakt dit leer bijzonder aantrekkelijk voor fabrikanten en modeontwerpers.

Onze Meliert Toffee-schapenvachten zijn bijzonder populair bij zowel consumenten als producenten, omdat ze extreem duurzaam zijn en bestand tegen beschadigingen, wat op zijn beurt een langdurig gebruik van de producten die ervan zijn gemaakt mogelijk maakt.
Hun uitzonderlijke kwaliteit en schoonheid maken ze een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar exclusieve en unieke producten.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden