Loader

Blog Een stukje over ons bedrijf!

Onze leerlooierij is opgericht in 1978 en is vanaf het begin een familiebedrijf geweest, waar de tradities van het vak van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij gerund door de zoon van de oprichter en sindsdien zijn we, naast traditionele technologieën, begonnen met het introduceren van nieuwigheden op dit gebied.

schapenvacht! Gemaakt door de natuur - Gemaakt door Adam Leather!

Schapenvachten zijn natuurlijke materialen die een aantal voordelen en toepassingen bieden. Allereerst is het ongelooflijk warm en zacht, waardoor het vaak wordt gekozen voor items zoals vloerkleden, dekens en spreien. Vooral tapijten van schapenvacht zijn bijzonder populair vanwege hun natuurlijke isolerende eigenschappen, die helpen een kamer warm en gezellig te houden. Natuurlijke schapenvacht is ook extreem duurzaam, waardoor het een duurzame en duurzame keuze is voor producten die jarenlang kunnen worden gebruikt zonder tekenen van slijtage.
Om de consument een duurzame en milieuvriendelijke keuze te bieden, hebben we een collectie gemaakt van de beste lamsvachten en de beste schapenvachtproducten en accessoires.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden