Loader

Blog Je weet wel? Onze Spelsau schapenvachten

Onze Spelsau-vellen zijn een langharig schapenras uit Noorwegen met een wollengte van 15 tot 20 cm! Verkrijgbaar in vele kleuren zoals wit, zwart, bruin, grijs en gemêleerd.
Alle huiden worden exclusief voor ons bedrijf speciaal gesorteerd in slachterijen, hierdoor hebben wij de beste kwaliteit.
Ons leer wordt rechtstreeks door ons geïmporteerd van biologische boerderijen uit heel Europa.
Onze leerlooierij is opgericht in 1978 en is vanaf het begin een familiebedrijf geweest, waar de tradities van het vak van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij gerund door de zoon van de oprichter en sindsdien zijn we, naast traditionele technologieën, begonnen met het introduceren van nieuwigheden op dit gebied.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rechten voorbehouden