Loader

Blog Natuurlijke & Bio schapenvachten van Adam Leather

Adam Leather is een gerenommeerde fabrikant en leverancier van hoogwaardige natuurlijke schapenvacht. Ons bedrijf biedt een brede selectie leer van de hoogste kwaliteit, die voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.We leveren diensten over de hele wereld en in Europa.
Dankzij de wereldwijde beschikbaarheid en uitstekende kwaliteit van producten heeft ons bedrijf Adam Leather het vertrouwen van klanten over de hele wereld gewonnen.
 Hoge kwaliteitsnormen en professionaliteit maken ons bedrijf voor veel klanten de voorkeursleverancier van natuurlijke schapenvacht.
Als u op zoek bent naar schapenvacht van uitstekende kwaliteit en gebruik wilt maken van wereldwijde en Europese bezorgservices, dan is ons merk een merk waarop u kunt vertrouwen. Ons brede assortiment producten en betrouwbare klantenservice zorgen voor uw tevredenheid en het vertrouwen dat u schapenvacht van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rechten voorbehouden